SRB

СРБ

ENG

DE
Početna
Usluge
Resursi
Galerija
Novosti
Kontakt
 
NAŠA MISIJA
je da se tržištu Srbije i širem regionu pruže visokokvalitetne usluge, usaglašene sa svim zahtevima i kriterijumima svetskog tržišta, stvarajući dodatne vrednosti vlasnicima, zaposlenima i društvu. Zadatak nam je da se kupcima pruži stabilna količina robe i sigurna distribucija.
 
O nama
Preduzeće TOMI-TRADE se prvobitno bavilo samo uslugama rečnog transporta, da bi se tokom narednih godina razvijalo i postalo jedno od vodećih privatnih preduzeća za pretovar robe u Srbiji.

Osim pretovara raznih vrsta robe (od rastresitog materijala u rinfuzu preko paletirane opeke, gvožđa i lima do granitnog kamena u komadima težine po komadu i do 25 t), preduzeće se bavi i iznajmljivanjem auto-dizalica nosivosti 7–400 tona, kao i druge teske mehanizacije.

Lučkim bokserima vrši se boksaža (postavljanje i sklanjanje objekata sa veza za pretovar), kako za ovu luku tako i za druge luke ukoliko je to njima potrebno.Zbog posedovanja hale, firma je u mogućnosti i da skladišti robu za razne komintentne.

Moguće je skladištenje rasutog tereta na otvorenom. S obzirom na to da u poslednje vreme preduzeće poseduje i nekoliko plovnih objekata (barže, samohotke i tanker), vrši se i prevoz robe van granica naše zemlje.

U preduzeću rade stručno osposobljena lica koja svoje zadatke obavljaju profesionalno i savesno i koja su uvek spremna da pruže maksimum svojih sposobnosti u cilju zadovoljavanja potreba kupaca.

Pored kancelarijskih prostorija firma poseduje nekoliko radionica, magacine, halu i veliko nepokriveno prostranstvo sa mogućnostima za širenje.